dijous, 19 de juliol del 2007

II Jornada x l'alliberament animal a Rubí

DISSABTE 21 DE JULIOL







-17:30 TALLER CUINA VEGANA

-19:00 DEGUSTACIÓ MENJAR VEGÀ

-20:30 XERRADA-PRESENTACIÓ DEL DOCUMENTAL “ NO MATARÁS “.

-21:00 PROJECCIÓ DEL DOCUMENTAL

LLOC: ATENEU DE RUBI C/ XILE Nº 1-3

Desde BCN: FFCC direcció Terrassa (Linea s1)

dissabte, 7 de juliol del 2007

Buscant sexe...

Durant Juliol es projectaràn les següents pel·lícules emmarcades dins del cicle "Buscant sexe", els Divendres a partir de les 22h. També podreu gaudir d'uns petits àpats per un mòdic preu.

Divendres 13: VINIERON DE DENTRO DE (1975)


Al complexe residencial de la torre Stareliner, un científic crea, per mitjà d'unes modificacions genètiques, uns éssers semblants a les bavoses que penetren els cossos humans, convertint-los en uns malalts portadors d'una "ràbia" que els fa tenir un insaciable instint sexual, a més de ganes de matar...



Divendres 20 : EL SABOR DE LA SANDÍA (2005)

Taiwan pateix una terrible sequera d'aigua. Shiang-Chyi sec retament omple ampolles dels lavabos públics, mentres que Hsiao-Kang pren banys a mitja nit als dipòsits de reserva de les teulades. Sobreviure és dur, però l'aïllament és impossible de soportar.

Shiang-Chyi coneix per casualitat a Hsiao-Kang, a prop del seu apartament. Ella recorda haver-li comprat un rellotge quan ell treballava com a venedor ambulant. Ara és una estrella del porno, però ella encara no ho sap...

Divendres 27: Documental - DENTRO DE GARGANTA PROFUNDA (2005)

El documental sobre la pel·lícula titulada igual, és una barreja del "com es va fer", "que va suposar" i "que va passar" amb els protagonistes d'una pel·lícula que va marcar tendència en la moda, en el llenguatge i també, com no, en les fantasies sexuals.

divendres, 6 de juliol del 2007

Acampada per una Vivenda Digna

JA LA TENIM AQUÍÍÍÍ, JA ARRIBA L'ACAMPADA POPULAR PER UNA VIVENDA DIGNA A SABADELL!!

Així van les coses; després de patir en primera persona els problemes per accedir a una vivenda mínimament en condicions i no aconseguir-ho, i destinar més de la meitat dels nostres sous en pagar lloguers etc, de manera que només aconseguim enriquir a les grans constructores, promotores, bancs...Hem decidit començar a moure fils, per tal de desfer aquest nus tan complex!

El primer pas ha estat construir una Assemblea Popular per una Vivenda Digna, formada per tot tipus d'individualitats i amb un gran nombre de col·lectius adherits a la mateixa. A partir d'aquí van sortir certes propostes, la primera a tirar endavant va ser l'acampada que es durà a terme a partir del proper DIVENDRES 13, al Passeig Manresa (Sabadell Centre).

Amb tres dades força significatives es pot resumir el tema del gran negoci immobiliari:
- 15% de cases buides.- 50 anys de mitjana d'hipoteca- 3900 €/m2

L' ACAMPADA, com dèiem, anirà de la següent manera:

DIVENDRES 13:
- 19h: Comencem amb la Plantada de Tendes de Campanya, després a partir de les 21:30h hi haurà teatre i un petit concert a les 22:30h amb motiu de les festes del barri de Covadonga (Concert organitzat per l'Ateneu Popular Mika Etxebrhere)

DISSABTE 14:
- 10h: La primera cosa al matí és esmorzar, després, farem un parell de tallers: "La ciutat de cartró" i "Fem-nos les xaboles!".
A la tarda, 18:30h, veurem teatre compromès, i a les 19:30 hi haurà una xerrada-debat "Vivenda Digna JA!".
A les 22h passarem el documental "A Tornallom", i d'hora a dormir, que encara ens queda un altre dia!!

DIUMENGE 15:

- 10h: A esmorzar...a les 11h una mica d'esport, torneig de Volley!
A les 14:30 hi haurà dinar popular, a càrrec del Teixit de la Terra, i després tocarà un cantautor.
A les 18:30h l'Acampada conclourà amb una Assemblea oberta per una vivenda digna.

* Durant tota l'acampada hi haurà una carpa amb entrepans i begudes, i una altra amb informació sobre el tema de la vivenda.


Per acabar, només dir que necessitem ser moltes i fer-nos veure, exigint recuperar un dret que s'ha convertit en luxe, esteu totes convidades a plantar la vostra tenda de campanya, i a cridar ben fort: VIVENDA DIGA JA!!

Salut, i ens veiem a l'acampada!!

ASSEMBLEA POPULAR PER UNA VIVENDA DIGNA DE SABADELL

dijous, 5 de juliol del 2007

Llibertat Candido i Morala

CARTA DES DE LA PRESÓ

Un saludo a todos y a todas:

Hoy se cumplen se cumplen 19 días de nuestro ingreso en prisión, el sábado
16 de junio.

Como todos recordaréis fuimos "secuestrados" por la policía en presencia de nuestras familias al viejo estilo de la dictadura franquista (todavía
hay policías de la época franquista en las comisarías).

Todos sabían, menos nosotros, que nos iban a meter en prisión, lo sabía la alcaldesa y lo sabía IU. El Delegado del Gobierno telefoneó al PSOE y a IU en el momento de nuestra detención. Esperaron a que los concejales tomaran posesión de sus cargos y se constituyera la corporación municipal del ayuntamiento y a que acabara la concentración para detenernos lejos de la plaza del ayuntamiento donde la Plataforma se había concentrado en señal de protesta por la sentencia. Con lo cual queda claro que el ingreso en prisión se produjo cuando les interesó y les convino a los políticos que nos gobiernan.

Es bueno recordar, cómo no, que están celebrando 30 años de democracia en un Ayuntamiento gobernado por el PSOE e IU y con un Delegado del Gobierno del PSOE. Nosotros nos preguntamos ¿Qué democracia tenemos? ¿Dónde están esos progresistas que no dicen nada?. Todos recordaréis que el concejal Montes Estrada de IU declaraba en los medios de comunicación que no engañáramos a la opinión pública porque nosotros (Cándido y Morala) no íbamos a pagar nada y que no nos iba a pasar nada. Pero, ahora, los dos estamos en la cárcel y nos reclaman 2.160 euros de multa a cada uno o a cumplir 6 meses más de prisión en caso de impago. También nos emplaza el juez a que indemnicemos al Ayuntamiento de Gijón con 5.624,83 euros por que este Ayuntamiento nunca renunció a la indemnización y tampoco lo
quiere hacer ahora. Nosotros no vamos a pagar nada a nadie y ahora todos los gijoneses y todos
los asturianos tienen claro cual ha sido y está siendo el papel del Ayuntamiento de Gijón en la acusación, en nuestra condena y en el encarcelamiento.

Queremos seguir manifestando que somos INOCENTES y si el juez LINO RUBIO MAYO condena a otros trabajadores y ciudadanos, como nos condenó a nosotros, habrá muchos más inocentes en la cárcel.

Nuestro encarcelamiento y condena es para cerrar Naval Gijón y especular con los terrenos. Detrás de nuestro encarcelamiento están también los poderes fácticos del ladrillo y sabremos quiénes son cuando hagan los pisos de lujo en mitad del astillero de Naval Gijón.

Estamos en el módulo 2 de la cárcel de Villabona, en la unidad terapéutica 1. Los demás presos nos tratan bien, estamos integrados y compartimos todos los problemas de cada preso y de la cárcel. Nuestras familias estuvieron dentro de la cárcel con nosotros y comprobaron que estamos bien y muy animados y también agradecidos por las muestras de solidaridad.

Nuestro ingreso en prisión, las movilizaciones y los actos de protesta que estáis llevando a cabo tienen que servir para evitar que a otros trabajadores y ciudadanos se les juzgue con leyes represoras, para que no criminalicen las luchas y para que no puedan meter a nadie más en la cárcel.

Desde la cárcel de Villabona un saludo muy cariñoso y nuestro mayor agradecimiento a la Plataforma contra la Represión y por las Libertades y a todos en general por las muestras de solidaridad.

Resistir es vencer. Puxa Asturies.

Cárcel de Villabona, 2 de julio 2007
Firmado: Cándido y Morala

S'estan recollint firmes per la llibertat dels sindicalistes asturians presos Candido i Moral, podeu firmar clicant a https://www.firmasonline.com/1Firmas/camp1.asp?C=586

Dilluns 9 juliol, Concentració davant l'Ajuntament de Sabadell a les 19h.