dimecres, 28 de maig del 2008

Noves convocatòries "Llibertat Franki"

Dijous 29 a les 20h

Concentració davant de l'Ajuntament de Terrassa.
Demostrem a aquesta colla de sangoneres que estem molt emprenyats amb ells!!! Aquest dijous es reuneix el Ple de l'Ajuntament, porta el que sigui per fer molt soroll (megàfons, estris de cuina, instruments musicals, instruments de tortura,...), que no puguin ni parlar!! Necessitem fer una nova demostració de força, no hi faltis!

Diumenge 1 de juny

Marxa a peu cap a Brians. Trenquem els murs de la presó amb la nostra solidaritat! S'han previst dos punts de sortida: a les 9h del matí sortirem de Can Beltza, on vivia en Franki fins que fou segrestat; i a les 9'30h serem davant de l'Ajuntament per enfilar cap a Martorell. Cal portar la carmanyola amb el dinar i una armilla reflectant.
(La distància recorreguda serà d'uns 15 km.)
Assemblea general. Serà a les 18h al Consell de la Joventut (Carrer Ramon Llull, núm 130.)

dilluns, 26 de maig del 2008

Dos activistes es pengen del pont de la Rambla Ibèria tot reclamant la llibertat d'en Franki


Els activistes han estat despenjats i posteriorment detinguts a dos quarts d'11 del matí, els Mossos d'Esquadra els acusen de "desobediència i resistència a l'autoritat".
A dos quarts de vuit del matí dos joves s'han penjat al pont de la Rambla Ibèria de Sabadell per exigir “l'alliberament i amnistia d'en Franki de Terrassa”. Després de tres hores els Mossos d'Esquadra, amb l'ajuda d'una grua, els ha despenjat, els ha detingut i traslladat a les dependències del cos a Sabadell. El divendres passat la Junta de Portaveus va aprovar una moció on es reclama que “se li concedeixi la llibertat condicional i el règim de tercer grau” al jove Terrassenc.
Els dos joves, que tenien intenció de mantenir-se penjats fins el dijous per assistir a la concentració convocada pel mateix motiu davant l'Ajuntament de Terrassa, han estat despenjats al voltant de dos quarts d'11 del matí. Enmig d'un fort dispositiu policial format per un nombrós número d'agents del cos d'antiavalots dels Mossos d'Esquadra, el grup que donava suport a l'acció s'ha vist completament envoltat pels agents que en tot moment els han impedit veure l'operació i posterior detenció dels dos activistes. L'acció arriba després d'un mes de mobilitzacions arreu del país, concretament des del passat 28 d'abril en que Francesc Argemí, “Franki”, fou detingut i traslladat a presó. Segons la portaveu, Míriam Ferràndiz, l'acció "busca ser un altaveu de la situació que està patint el jove Terrassenc, i al mateix temps fer una crida per a la concentració que hi ha prevista el proper dijous a la tarda davant l'Ajuntament de Terrassa".
Els detinguts han sigut portats a la comisaria de Torreguitard (Carretera de Castellar), i tot just s'ha organitzat un dinar popular i concentració fins que surtin de comisaria. També informem que a les 15:15 passaran declarar, per això és important la nostra presencia a comissaria.
Si ens toquen a un, ens toquen a totes.

diumenge, 25 de maig del 2008

Inauguració de la biblioteca

Avui hem inaugurat la biblioteca de l'Ateneu i properament penjarem la base de dades del material disponible.


Requerim de la vostra ajuda per tal de configurar un horari que sigui mitjanament productiu, així doncs feu-nos arribar les vostres propostes al mail (a.ll.sbd@gmail.com), o simplement deixant un comentari en aquesta entrada. Per començar durant el mes de juny obrirem cada dia de dilluns a divendres de 16h-20h, com a sala d'estudi. Però proposarem un horari diferent cap al mes següent, o sinó cap al curs que ve.

Us adjuntem les bases de la biblioteca, que expliquen una mica més al detall el funcionament:




dissabte, 24 de maig del 2008

MAJORIES OPRIMIDES

Recordem que aquest setmana és el penúltim de les jornades de cultura llibertària, i us informem que pel mes de juliol estem preparant el segon volum de Juliol de Tempestes, amb més cosetes de les que ja us anirem informant.
Així doncs seguint amb el recordatori:

Dissabte 24 a les 17h al Centre Cívic de Can Rull (C/Sant Isidor nº51): Presentació de la campanya contra HLS + debat + projecció del documental "No matarás" + tapeo vegà.

Diumenge 25 a les 18h a l'Ateneu Llibertari: Inauguració de la bilbioteca de l'Ateneu + presentació d'una guia de lectura sobre les diferents tendències del feminisme al llarg de la història a càrreg del col·lectiu Kolumna Klitoriana.

Divendres 30 a les 19h al Casal Pere IV: Xerrada sobre la rebel·lió popular durant la guerra de l'Irak + projecció del documental "Mujeres en Irak".

Dissabte 31 a l'Ateneu a les 22h: Concert de final de jornades per l'autogestió. Grups: Vega (funk-rock), The Peels (rock), Punxa l'Orella (ska, reagge, festeta!).

diumenge, 18 de maig del 2008

Noves convocatòries pel Franki

Us passem les properes convocatòries per seguir fent ressó de l'empresonament d'en Franki.

29 de Maig
Concentració durant el ple de l’Ajuntament (Raval de Montserrat)
UN MES I UN DIA EMPRESONAT

7 Juny
Acte polític a Barcelona (Can Vies o Pç d’Osca) i marxa cap a la Model i concentració.

30 juny - 2 juliol
El lema de la Festa Major Alternativa de Terrassa: “Jove Tu També Pots...alliberar en Franki”. Taller de serigrafia per imprimir roba amb el lema, parada de l’AJIT amb material, xerrada i activitats (a part de la festa).


+ info: http://www.llibertatfranki.org/

dissabte, 3 de maig del 2008

JORNADES DE CULTURA LLIBERTÀRIA '08

Un any més, l'Ateneu Llibertari de Sabadell i la CNT hem organitzat unes jornades de debat, opinió i reflexió que tractaran diferents temàtiques com immigració, historia, feminisme...en diversos formats: xerrades, video-fòrums o caminades. Totes hi esteu convidades, i no serà sinó la vostra participació la que aportarà la riquesa als actes que es realitzaran durant els caps de setmana del mes de Maig.

divendres, 2 de maig del 2008

Festa solidària "AMB PALESTINA AL COR"

Dissabte 17 de maig | de 10.30 a 22h
Parc de l’estació del Nord

  • 10:30h Presentació de l'acte a càrrec de les entitats organitzadores (escenari)
  • 11h Actuació de Pallassos Sense Fronteres (escenari)
  • 12:30h Conta contes Palestins (carpa)
  • 13:30h Tallers: - Cuina palestina | dansa palestina ‘Dabke’
  • 14:30h Dinar popular palestí a una zona habilitada (carpa)
  • 16h Teatre sobre territoris ocupats (escenari)
  • 17h Taula rodona amb les organitzacions i moviments socials que participin de la jornada. Espai obert i interactiu amb el públic general (carpa)
  • 19h Música amb ‘GADJO’ (escenari)
  • 20h Concert del grup ‘Cesc Freixas i la banda
  • 22h Cloenda de l'acte.

Acte polític: 60 ANYS DE RESISTÈNCIA

Dimecres 14 de maig 19h
Auditori del CCCB (c/ Montalegre, 5
)

  • Presentació per Jamal Lababidi, President de la Comunitat Palestina de Catalunya.
  • Moderació per Salah Jamal, professor de la Universitat de Vic
  • Ponència per Leila Khaled, presidenta de la Unió General de Dones Palestines, membre del Consell Nacional Palestí i del Front Popular per l'Alliberament de Palestina (FPLP). Amb traducció simultània.
  • Testimoniatge d'un refugiat i d'una refugiada de la Comunitat Palestina de Catalunya que visqueren la Naqba en primera persona.
  • Cloenda: lectura de poesies a càrrec de Ghada Mansour i Ali Khettar
Més info: http://naqba-catalunya.blogspot.com/