dilluns, 26 de maig de 2008

Dos activistes es pengen del pont de la Rambla Ibèria tot reclamant la llibertat d'en Franki


Els activistes han estat despenjats i posteriorment detinguts a dos quarts d'11 del matí, els Mossos d'Esquadra els acusen de "desobediència i resistència a l'autoritat".
A dos quarts de vuit del matí dos joves s'han penjat al pont de la Rambla Ibèria de Sabadell per exigir “l'alliberament i amnistia d'en Franki de Terrassa”. Després de tres hores els Mossos d'Esquadra, amb l'ajuda d'una grua, els ha despenjat, els ha detingut i traslladat a les dependències del cos a Sabadell. El divendres passat la Junta de Portaveus va aprovar una moció on es reclama que “se li concedeixi la llibertat condicional i el règim de tercer grau” al jove Terrassenc.
Els dos joves, que tenien intenció de mantenir-se penjats fins el dijous per assistir a la concentració convocada pel mateix motiu davant l'Ajuntament de Terrassa, han estat despenjats al voltant de dos quarts d'11 del matí. Enmig d'un fort dispositiu policial format per un nombrós número d'agents del cos d'antiavalots dels Mossos d'Esquadra, el grup que donava suport a l'acció s'ha vist completament envoltat pels agents que en tot moment els han impedit veure l'operació i posterior detenció dels dos activistes. L'acció arriba després d'un mes de mobilitzacions arreu del país, concretament des del passat 28 d'abril en que Francesc Argemí, “Franki”, fou detingut i traslladat a presó. Segons la portaveu, Míriam Ferràndiz, l'acció "busca ser un altaveu de la situació que està patint el jove Terrassenc, i al mateix temps fer una crida per a la concentració que hi ha prevista el proper dijous a la tarda davant l'Ajuntament de Terrassa".
Els detinguts han sigut portats a la comisaria de Torreguitard (Carretera de Castellar), i tot just s'ha organitzat un dinar popular i concentració fins que surtin de comisaria. També informem que a les 15:15 passaran declarar, per això és important la nostra presencia a comissaria.
Si ens toquen a un, ens toquen a totes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

stalinist aprm broke listserves panimalar slide rest lens containing dima progresses
masimundus semikonecolori